مخالفت سنا با کمک ۱۰۶ میلیارد دلاری کاخ سفید به کی‌یف و تل‌آویو-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

مخالفت سنا با کمک ۱۰۶ میلیارد دلاری کاخ سفید به کی‌یف و تل‌آویو

سناتورهای جمهوری‌خواه، مانع تصویب بودجه درخواستی ۱۰۶ میلیارد دلاری کاخ سفید برای حمایت نظامی از اوکراین و رژیم صهیونیستی شدند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 07
کد خبر: ۲۱۷۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های آمریکایی بامداد پنجشنبه از تصویب نشدن لایحه بودجه درخواستی کاخ سفید برای تداوم کمک نظامی به اوکراین و رژیم صهیونیستی در مجلس سنا خبر دادند.

بر این اساس، سناتورهای جمهوری‌خواه به دلیل گنجانده‌نشدن شرط آنها درباره اصلاحات مهاجرتی در این طرح، مانع تصویب بودجه درخواستی ۱۰۶ میلیارد دلاری کاخ سفید برای کی‌یف و تل‌آویو شدند.

یکی از ۵۱ سناتوری که به این طرح رأی منفی داد - در مقابل ۴۹ رأی مثبت - «برنی سندرز» سناتور دموکرات است که می‌گوید با ارائه حمایت نظامی بی‌قید و شرط به رژیم صهیونیستی مخالف است مگر اینکه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم روش جنگ در غزه را تغییر دهد.

شبکه «ان‌بی‌سی نیوز» در این‌باره گزارش داد: «عدم تصویب این طرح، حتی با وجود درخواست [جو] بایدن برای تصویب آن، کمک نظامی آمریکا به اوکراین و اسرائیل را در کنگره به حالت تنفس مصنوعی کشاند».

علیرغم افزایش تلفات غیرنظامیان در جنوب غزه، این موضوع که دولت آمریکا در روند ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی تجدید نظر کند، امری بعید به نظر می‌رسد.

پیش از این، دو مقام آمریکایی گفته بودند که واشنگتن در حال حاضر پیشنهادات مبتنی بر منع تحویل تسلیحات به رژیم صهیونیستی و یا انتقاد شدید از عملکرد این رژیم جهت تغییر دادن تاکتیک‌های جنگی آن را رد می‌کند، چرا که معتقد است راهبرد موجود واشنگتن، مبنی بر انجام مذاکرات خصوصی با اسرائیل در این زمینه بسیار موثرتر است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر